söndag 10 mars 2013

Tuff träningsdag

Strålande sol och minus 8 grader. Lite aminosyror och koffein i kroppen och sedan bar det iväg. Det blev 1,4mil i 5.20tempo vilket var en alldeles lysande start på dagen.

Hundens ö
Lite kaffe och frukost innan vi gav oss ut till Drottningholm för att kolla in vad hundens ö var för något. Tydligen har Kung Calle bestämt att det skall finnas ett område inne i parken som är dedikerat till de som vill ha sina hundar lösa. Kul initiativ och det var en hel del hundägare som hade letat sig dit denna strålande vinterdag.

Ny bräda
Vi tog vägen förbi XXL sport på vägen hem då Lena hade planerat att köpa sig ett par friluftsbyxor. Jag råkade då fynda en ny Snowboard som skall få sin premiärtur i Sälen.

Efter lite vila och protein avslutas sedan en aktiv dag med ett hyfsat hårt gympass. Bröst och Triceps fick sig en bra omgång.

Nu är jag värd att crasha i soffan.

2 kommentarer:

 1. It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

  cbse board results 2018
  cbse board class 10 2018 results
  cbse board class 12 2018 results
  ap board ssc 2018 result
  ap board intermediate 2018 result
  seba board hslc 2018 result

  SvaraRadera