söndag 19 februari 2012

Första dagarna på Koh Samui

Nu börjar kroppen komma i fas efter tidförskjutningen. Semestern har börjat kanon och vi spenderar dagerna på stranden. Vi bor mitt imellan Chaweng och Lamai beach så vi började med en dag på varje för att testa. Chaweng har den klart finaste stranden med klart vatten och vit fin sand, den typen av strand de gärna visar upp i semesterataloger. 

Lena på Chawengbeach


Träning

På hotellet finns det ett litet gym. Det är ingen avancerad utrustning men det fyller helt klart sin funktion. Det finns löparband, crosstrainer samt några bänkar. Det finns även förvånansvärt mycket hantlar och vikter till skivstången.

 

 

Vägen utanför hotellet är ganska vältrafikerad så den är inte jättelämplig för löpning. På stranden går det däremot enkelt att iallafall skrapa ihop minst en mil. I den här värmen och med motståndet man får i den lösa sanden räcker det gott och väl för att görs av med lite överskottsenergi.

 

 

Små centrum

I både Lamai och Chaweng finns det små centrum där vi botaniserar bland butiker och restauranger på kvällarna. I Chaweng är utbudet störst och där är inte heller prostitutionen lika påtaglig. Och överlag är det lugnare och trevligare där. Tjejerna shoppar runt medans jag och Micke mest strosar omkring och snackar skit.

Middag med Micke, Lena och TommyLena kollar in shoppingutbudet


Micke och Lena på scootern

 

 

1 kommentar:

 1. Hej, Magnus och Lena.
  Sitter vid Lindas dator och läser om er härliga vistelse i Thailand.
  Jag blir glad över att ni verkar få chans att koppla av!
  Ha det nu så gott!
  Kram, mamma, Peter, Linda, Jonas och lilla Matteo( som älskar sin bil)!
  Hälsa Micke och Lena!

  SvaraRadera