söndag 27 november 2011


Det har blivit några pass sedan senast.

Torsdag
I torsdags blev det tidigt pass med lite intervallträning utmed Karlsbergsstrand innan jobbet.




Lördag
Ett tungt benpass inledde lördagen. Vi hade tänkt köra en del knäböj. Dock var det en kille som hade flyttat in i den ställningen vi hade tänkt använda så vi gick istället på tungt med ordentliga vadövningar, benpress och utfallsgång. Efter det en lite avslutning med benspark och bencurl för att verkligen trycka ur oss det sista. Vi tränade ungefär en timme. Manne i ställningen som vi tänkte köra knäböj i var där när vi kom och körde fortfarande när vi gick. Undrar om han har beställt lunch???

Gatupratare på rymmen
Dagens runda blev en lugn tur över Kungsholmen, förbi Riddarholmen och vidare till Söder. Väl på Söder tog vi Götgatan och sedan snirklade vi runt lite innan vi tog oss genom Tanto och hem över Västerbron. Det var en skön tur trots att det blåste på rejält. Lena blev t.o.m anfallen av en gatupratare på Götgatan. Som tur är fick hon tag om den och lyckades rädda en BMW X5 från att få lite dekorativa repor.

Tantolunden innehåller mycket bra slingor att springa på. Dock snurrade vi upp oss bakom odlingslotterna och vi fick leka lite bergsklättrare för att ta oss ner. Men det är bar att turerna kryddas av lite händelser.


På väg från Kungsholmen


Riddarholmen


Götgatan nästa



Oplanerad terränglöpning i Tanto





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar