söndag 15 april 2012

Träningsprogram v. 16

Det gäller att se det positivt. En veckas sjukdom kan vara en veckas mindre förberedelser inför maran, alternativt en välbehövlig vila som gör att jag kan satsa ännu hårdare på träningen framöver. Jag väljer att se alternativ 2. Det kan vara just den här vilan som gör att jag håller hela vägen fram.
Just nu har jag sjukt mycket spring i benen och den kommande veckans träning skall bli en fröjd. Programmet växlar upp ytterligare en nivå under veckan så det kommer att bli en sjukt skön utmaning.
Söndag
Idag har det varit en riktigt skön söndag i vårsolen med fika på stan och vår standard rutin med matlådeskapande inför veckan. Jag slängde ihop min laxfavorit som har fått mycket utrymme tidigare här.


Barcelona
Halva veckan kommer att tillbringas på resande fot då vi ska ner och umgås med goda vänner och passa på att kombinera detta med El Classico på Camp Nou. Kommer att bli grymt.



Veckans träning
Måndag - Intervaller 1000m x 10 pulszon 4-5
Tisdag - Styrketräning
Onsdag - Långpass 130min 70min lugnt tempo + 60min tävlingsfart
Torsdag - Styrketräning
Fredag - Intervaller 800m x 8 + 400m x 4 pulszon 4-5
Lördag - Vila (Matchdag)
Söndag - Återhämtningspass

Löpstils och styrkediagnos
Ser grymt mycket fram emot onsdagens möte på Specialistgruppen där jag ska få slipa på löptekniken och få en analys som talar om ifall jag har några muskelsvagheter som kan påverka min löpning negativt alternativt öka risken för skador. Too be continued...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar