söndag 20 maj 2012

Våren har kommit - Dags för långpass

Tidig söndagsmorgon och trots att klockan inte är mer än 8 är det redan varmt och skönt. Solen strålar och det finns ingenting som kan hålla mig kvar inomhus. Fritidsresor pratar om "dagarna du minns" det här är en sådan dag.

Dagens långpass sträckte sig runt Årstaviken och via Liljeholmen och Gröndal tillbaka till Kungsholmen. c:a 1,8 mil på två timmar var en skön start på dagen.Spotify
Absolute Music har börjat ett samarbete med Spotify så nu kan man verkligen roa sig med att leta efter alla gamla dängor på ett smidigt sätt. Spotify är sjukt smidigt, jag väljer att lägga till en prenumeration på Absolute Rock och är sedan redo att dra iväg med gamla 70,80 och 90 tals klassiker i lurarna. Musik kan verkligen underlätta träningen och ni kan säkert föreställa er känslan när man har Västerbron framför sig och Guns n Roses river av Paradise City i öronen. Grymt!Inspirerad av detta så plockade jag ihop lite videoklipp under dagens runda och kryddade dem med nämnda låt. Jag lyckas just nu inte få in den på bloggen men ni hittar den här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar