torsdag 1 mars 2012

Semestern fortsätter...

Aah!!

Det är så gott att bara stänga av och gå ner i varv. Sitter just nu på balkongen och ser ut över havet. En kopp nybryggt kaffe i handen och passar på att samanfatta de senaste dagarna.

 

Same same...

När vi är på semester är det många dagar som är sig lika. Det som skiljer brukar vara vilken strand vi väljer, vilket lunchställe och vilken bok man jar med sig i solstolen. Perfekt avkoppling med andra ord. Dock har vi även klämt in lite andra roliga detaljer.

 

Vattenfall, elefanter och tigrar

Koh Samui är en relativt kuperad ö och kombinationen av höga berg, djungel och det fuktiga klimatet är perfekt för att skapa vattenfall. Det finns ett flertal av dessa på ön och vi passade på att kika in ett som hade en fallhöjd på 80m. Att ta sig dit innebar riktiga strapatser med terränggående bilar den första biten och därefter en promenad genom djungeln värd att räknas som ett lättare träningspass.

 

Därefter besökte vi även en park med elefanter och olika kattdjur. Tigrar är brutalt respektingivande djur. Jag vet inte hur mycket de lider av att visas upp på det här viset för oss människor men förhoppningsvis tar de väl hand om dem.

 

 Svensexa

Eftersom det är dags för Micke och Lenas bröllop på torsdag så skulle det självklart arrangeras svensexa. Tjejerna kidnappade Lena redan på morgonen och tog med henne ut på havet. Vi ägnade dagen åt lite mer "grabbiga" saker.

Fotbollsgolf

Vi började dagen med fotbollsgolf.

4-hjulingar

För att sedan gå vidare med betydligt mer actionfyllda övningar på de här leksakerna. Vi fick åka överraskande långt och på riktigt roliga vägar som innehöll en hel del utmaningar med kraftiga branter, vattendrag med kraftig ström och trixiga stigningar. Riktigt kul!

 

En kväll i Lamai

 Vi avslutade självklart det hela med en helkväll i Lamai. Dock gör sig de bilderna bättre någon annanstans. :-)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar