lördag 10 september 2011

Kastellholmen i ett sensommar vackert Sthlm

Strålande sol, och fortfarande värme i luften. Dagen är som gjord för en löprunda. Ett perfekt avbrott i alla flyttbestyr (som faktiskt går framåt, idag har soffan kommit på plats).

En favoritrunda
Att ge sig iväg genom Rålis och via Västerbron ta sig över till Söder är en glimrande start på en av våra favoritrundor i stan. Allt vatten, utsikten från bron och sedan båtarna efter Söder Mälarstrand - Vackert!


Att sedan via Skeppsbron ta sig ut mot Skeppsholmen och Kastellholmen. Ja då visar sig verkligen staden från sin bästa sida.

Dagens pass var ett riktigt lugnt och skönt pass. Ibland är det så himla skönt att springa bara för att man kan. Att inte ha några specifika mål varken på tid eller distans utan bara vara ute och njuta är riktig livskvalité.
Idag gick det nästan så lugnt att Rasmus hade kunnat följa med. För några år sedan hade han gärna hängt på men nu börjar gamlingen bli så pass lufsig att man får ta en liten kort runda med honom innan vi sticker ut och springer.

Killen i mitten har visst fått lite gråa hår


När vi rundat holmarna tog vi genvägen förbi Gamla Stan och tog oss förbi Stadshuset och Kungsholmsstrand hem igen. Lena tycket det var lite kul att vi möte Alexander Bard. Han såg dock lika sur ut som han gör i Idol juryn.

Softar lite vid Riksdagen
Efter 1,5h och 1045kcal fattigare så är man värd att avsluta med lite Karamellkungen. Nu är det dags att återgå till hemmet och alla flyttbestyr. Imorgon blir det gymträning som avslutning på den här veckan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar