måndag 26 december 2011

Hälsosamma klappar

Att ge en gåva som leder till bättre hälsa måste vara en av de finaste saker man kan göra. Om du direkt eller indirekt kan hjälpa någon du tycker om att må bättre så är det förmodligen inte många som skulle tveka att ge en hjälpande hand.

Mina omtänksamma släktingar tänker på min hälsa och jag blev under julafton försedd med bra hjälpmedel för att träningen skall flyta på ännu bättre.

Nike löpartröja
Träningskläder är svårt att få för mycket av. Den här kommer att bli kanon under resten av vintern och till våren. Nike gör oftast bra saker och den här modellen hade en skön krage som gick ganska högt upp på halsen. Snart dags för en första test runda.



Pannlampa
Perfekt nu när det är svårt att komma ut och träna i dagsljus. Nu blir det mycket lättare att se vart man sätter fötterna samtidigt som det blir säkrare att springa ute i trafiken.


Kompressionsstrumpor
Strumpor som går högt upp på benen och pressar år vadmusklerna har blivit väldigt populärt. Både för att de skall förebygga mjölksyra och även kunna förebygga vissa inflammatoriska skador. Skall bli väldigt intressant att se om jag märker någon skillnad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar