söndag 25 december 2011

Julmat

Snacka om att julen är en matens högtid. Det skulle vara intressant att veta hur mycket energi man stoppar i sig en sådan här dag. Pepparkakor, godis, glögg och självklart all julmat.

Nyttigt julbord
Det intressanta med julbordet är ju att det innehåller ju faktiskt otrolig mycket nyttig och bra mat. Massvis med fetfisk, olika sorters kött och korv och skinka varav mycket är riktigt bra proteinkällor. Den stora boven för min räkning är musten. Jag älskar julmust och har säkert druckit 1,5liter idag. Det är en rejäl sockerladdning, men gott var det.





2 kommentarer:

  1. Det är väldigt intressant att läsa om din (och Lenas) träning! Blir peppad att röra på fläsket mer jag med, haha. Ni är så duktiga!
    Men vad använder du/ni för pulsklocka som håller koll på löprundorna, puls och allt. Eller är det något program du kan synka med vilken pulsklocka som helst?

    SvaraRadera
  2. Hej Louise!

    Kul att du blir inspirerad... :-)

    Jag använder Polar RS800CX med footpod och GPS. Där ingår ett program för att följa upp träningen. Det går även att synka sina rundor med Google Maps eller liknande. Denna går även att använda till cykling, skidor, simning mm

    Lena använder Polar RS400 med footpod. Detta är en mer renodlad löparklocka.

    SvaraRadera