torsdag 22 december 2011

Kallt, Mörkt, Snabba fötter

Så skönt...
Förkylningen är som bortblåst och kroppen kändes grymt stark. Jag hade bara sådant behov av att få springa och lät benen pinna på fritt utan att bry mig om varken fart eller puls. Temperaturen var strax under 0 och staden glittrar av ljus med alla juldekorationer i kombination med den vanliga belysningen. Det var nog kallt ute för att det inte skulle var blött och dan före dan var det nästan folktomt vilket inte är en vanlig syn när man springer inne i staden.

Jag styrde stegen ner mot Karlbergs kanal och sprang utmed vattnet upp mot stadshuset. Fortsatte efter norr mälarstrand och fötterna kändes så lätta så lätta. Pressade på lite och kände hur pulsen gick upp och andningen blev tyngre. Så skönt...









1000 juleljus?
Vidare genom Rålambshovparken och fortsatte fram till Lilla Essingen där det var dags att svänga upp och springa ovanför klipporna bland husen eftersom den här delen av stigen runt Kungsholmen saknar belysning.




Julspöket på Norr Mälarstrand?

Fredhällsklipporna har fått julpynt


Julfirare på väg?


Efter att Fredhäll med de fina badklipporna (som hade förärats lite julpynt nu) var avklarade tog jag ett varv i Kristineberg för att återuppleva lite gamla minnen från förra vintern innan jag via Hornsberg tog mig hem igen.

In från kylan
En varm dusch och lite pannkakor med socker och kanel för att fylla på depåerna.

Så skönt... 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar